Zapošljavamo - Karijera u Mont Trade

Saznaj više

Modularne kuće

Modularna gradnja također uključuje izradu gotovih zidova, podova i stropova u proizvodnom pogonu, ali i njihovo sklapanje u jedinstvene module. Uz osiguran transport i brzu montažu, odnosno montiranje na samom gradilištu, ubrzava proces i snižava troškove kupca.

Modul = građevinska jedinica, najčešće kvadratnog ili kockastog oblika, koja sadrži ugrađen pod, strop, te vanjske i/ili unutarnje zidove.

Niskoenergetske modularne kuće postavljaju se na građevinske terene, te je za njih moguće zatražiti izdavanje građevinske dozvole, ovisno o pravilima o gradnji lokalne samouprave u kojem se Vaše zemljište nalazi. Neke naše mobilne kuće posjeduju rješenje o tipskom projektu izdano od strana Ministarstva graditeljstva uređenja

Specijalizirali smo se za projekte u turizmu gdje smo razvili nekoliko turističkih projekata koji se zasnivaju na kompletno gotovim projektima.

Naš tim planira, priprema dokumentaciju za takve objekte te Vas vodi kroz cijeli projekt, od ideje, pa do postavljanja kuće na željenu lokaciju.

U suradnji sa našim partnerima za izgradnju većeg modularnog projekta smo u mogućnosti Vam ponuditi izradu projekta, izradu modula s namještajem ili bez, ovisno o željama kupca.

PROJEKTIRANJE I DOKUMENTACIJA, GRADNJA

  • usluga izrade arhitektonskog i geodetskog projekta
  • usluga izrade troškovnika projekta
  • ishođenje građevinske dozvole
  • ishođenje uporabne dozvole
  • izgradnja modularne kuće
  • izgradnja bazena (u suradnji s partnerima)

   Prema Vašim željama tipski projekti mogu se prilagoditi, izmijeniti i dopuniti, a moguće su i promjene u izboru materijala.